Welkom bij GIKS!

Samen doen we alles voor een glimlach!

Jobs

Onze troeven

Welkom in een GIKS team met aandacht voor opleiding.

Als medewerker van GIKS kom je terecht in een familiale omgeving met evenveel aandacht voor de klant als voor het personeel. Op die manier streeft GIKS een gemoedelijke sfeer na.
Binnen GIKS werken we aan een professioneel onderbouwd project ‘GIKS leidt je op’ om elke werknemer binnen haar/zijn mogelijkheden professioneel te doen groeien en evolueren in de job, en dat op elk niveau binnen de onderneming. Daarbij krijgt GIKS steun en subsidie vanuit het Europees Sociaal Fonds.

Aandacht voor de klant.

GIKS draagt klantvriendelijkheid en aandacht voor de klant hoog in het vaandel.
Een ruim aanbod aan merkenkledij, betaalbare mode voor heel het gezin en een goede bereikbaarheid zijn onze sterkste troeven.
GIKS blijft up to date in de snel groeiende evoluties dankzij een gloednieuw kassasysteem en binnenkort ook een totaal vernieuwde webshop. Dankzij de verschillende social media kanalen, nieuwsbrieven, folders en andere media houden we de klanten op de hoogte van de nieuwste collecties en actie.

Over GIKS.

GIKS is een Belgisch familiebedrijf dat na 3 generaties uitgegroeid is tot een gevestigde waarde in de moderetail in Vlaanderen. GIKS biedt trendy merkenkledij voor dames, heren en kinderen en streeft een rendabele bedrijfsvoering na.
Momenteel telt GIKS 8 winkels verspreid over West- en Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Binnenkort lanceren we ook een nieuwe webwinkel. Werken bij GIKS staat garant voor werken in een groeiende, dynamische onderneming.

Spoorweglaan 21
8793 Sint-Eloois-Vijve
België
Zuiderdijk 21
9230 Wetteren
België
Brugsesteenweg 337b
8800 Roeselare
België
Ringlaan 32
8520 Kuurne
België
Gentsebaan 32
9890 Gavere
België
Kortrijksesteenweg 1208-1210
9051 Sint-Denijs-Westrem
België
Dok noord 7/005
9000 Gent
België
Spinnerijstraat 41
8793 Sint-Eloois-Vijve
België
Schoendalestraat 54a
8793 Sint-Eloois-Vijve
België
Morettestraat
1740 Ternat
België
E: ternat@giks.be
Powered by Jobtoolz